Turgutlu’da Engelleri Aşan Düğün Töreni
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Sevgi Özdemir ve Mustafa Sarı'nın düğününde duygu dolu anlar yaşandı. Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği üyesi olan çift, görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Engelsiz Yaşam Aracı Gelin Arabası Oldu
Yeşil Vadi Düğün Salonu'nda düzenlenen törene, çeşitli sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Düğünün en özel detaylarından biri, Turgutlu Belediyesi'nin Engelsiz Yaşam Aracı'nın gelin arabası olarak hazırlanmasıydı. Sevgi Özdemir, bu anlamlı araçla salona giriş yaptı ve bu jest davetlilerden büyük alkış aldı.
Düğün sırasında Sevgi ve Mustafa çiftinin ilk dansı, geceye damgasını vurdu. Çiftin dansı esnasında salonda duygusal anlar yaşandı ve konuklar onları ayakta alkışladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, düğün sonrası yaptığı paylaşımda, "Özel gereksinimli hemşehrilerimizin düğününde, Engelsiz Yaşam Aracımız gelin arabası oldu. Bu anlamlı günlerinde yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz," ifadelerini kullandı.
Romantik Anların Yaşandığı Bir Gece
Turgutlu'da gerçekleşen bu anlamlı düğün gecesi, sevginin her türlü engeli aştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Konuklar, romantik anların yaşandığı bu unutulmaz etkinlikte, çifte sosyal medya üzerinden de ömür boyu mutluluk dilekleri iletti.