Güncel »

İstanbul Valisi Gül ve Bilecik Valisi Sözer'den Başsavcı Duman'a Ziyaret

İstanbul ve Bilecik Valileri, Başsavcı Barış Duman’ı ziyaret etti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın ardından Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer de Başsavcı Duman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Sözer, Başsavcı Duman tarafından protokol girişinde karşılanarak, Duman’ın makamında bir görüşme gerçekleştirildi.

Görüşme ve Hatıra Fotoğrafı
Görüşme sonrasında Başsavcı Duman ve Vali Sözer, anı oluşturmak adına hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından, Başsavcı Duman, Vali Sözer’i adliye çıkışında uğurladı. Bu ziyaretler, hem görevdeki yeni dönemin başlangıcına dair bir dayanışma örneği olarak değerlendiriliyor hem de adalet teşkilatının üst düzey yöneticileri arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.