Asayiş »

Manisa'da Eşiyle Tartışan Adam Evi Ateşe Verdi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, eşiyle yaşadığı kavga sonrası sinirlenen bir adam, evini ateşe vererek kaosa neden oldu. Yangında, ev sahibi ve iki komşusu dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın, Şehzadeler ilçesi Sakarya Mahallesi Uzunyol Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.P. ile eşi K.P. arasında bir süredir devam eden tartışmalar, akşam saatlerinde büyüyerek K.P.'nin karakola gidip eşinden şikayetçi olmasına yol açtı. Bu duruma öfkelenen M.P., evini ateşe vererek büyük bir tehlikeye neden oldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, apartmanda bulunan bazı sakinler ile M.P. dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.