Çamlıyayla »

Çamlıyayla'da CHP'li Başkanlardan İade-i Ziyaret Gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Çamlıyayla İlçe Başkanı Şermin Sak ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu'yu ziyaret etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Çamlıyayla'da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şermin Sak, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu'ya iade-i ziyarette bulundu. Başkan Sak, bu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak, ilçenin ihtiyaçları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Sofu, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Sak ve ekibine teşekkür etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.