Yerel »

Atakum Sahili'ne 250 Milyon Liralık Atık Su Yatırımı Yapılacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Atakum'daki altyapı çalışmalarının şehrin geleceği için kritik olduğunu belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan Doğan, "Atakum gibi hızla büyüyen bir ilçede güçlü altyapı şart. Yatırım tamamlandığında sahil bölgesinde uzun yıllar atık su sorunu yaşanmayacak" dedi.

Altyapı Yatırımları Hızlanıyor
Projeyi yakından takip eden Başkan Halit Doğan, şehrin temelinin güçlenmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Altyapının, kalıcı ve sağlam bir üstyapının inşası için hayati önem taşıdığını vurgulayan Doğan, "17 ilçemizi bir bütün olarak ele alıyoruz. SASKİ ekiplerimiz birçok noktada hummalı çalışmalara devam ediyor" dedi.

Atakum’un Geleceği İçin Önemli Adım
Atakum'da yürütülen çalışmanın, Samsun'un güçlü yarınları için kritik bir adım olduğunu belirten Doğan, yatırım tamamlandığında sahil bölgesinde uzun yıllar boyunca atık su sorununun yaşanmayacağını ifade etti. Bu yatırımla birlikte Atakum'un altyapısı güçlenmiş olacak.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.