Asayiş »

Samsun'da Jandarma Operasyonu: Uyuşturucu Ele Geçirildi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde jandarma ekipleri, bir evin deposunda bidonlar içinde 63 kök skunk ve 1 kilo 985 gram kubar esrar buldu.


Uyuşturucu Ticaretiyle Mücadele
Samsun İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Şube Müdürlüğü ve Çarşamba Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre, U.S. (44) isimli şahsın uyuşturucu bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Yapılan operasyonda, evde ve deposunda 1 kilo 985 gram kubar esrar, 63 kök skunk bitkisi, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 35 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Şahıs, gözaltına alınarak adli işlemlere başlandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.