İçişleri Bakanı Yerlikaya: "675 Bin Personelle Suçla Mücadeleye Devam Ediyoruz"
Bakan Yerlikaya, "Cumhurbaşkanım, İçişleri Bakanlığı olarak Türkiye Yüzyılı vizyonunun en önemli ayağını ‘Türkiye’nin huzuru’ olarak görüyoruz" dedi.
Suçla Mücadele ve Huzur Vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin huzur ve güvenliği için sürekli çalışacaklarını belirten Bakan Yerlikaya, "Terörsüz Türkiye hedefiyle kardeşliğimizi büyütüyoruz" ifadesini kullandı. Organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla amansız bir mücadele yürütüldüğünü vurguladı.
Güçlü Hedefler ve Stratejiler
Bakan, "Trafikte ‘sıfır can kaybı’ hedefimize ulaşmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Yalnızca suçla mücadele etmiyoruz, suçu doğuran alanları da daraltıyoruz" şeklinde konuştu. Türkiye Yüzyılı vizyonunu gerçekleştirmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.