Eğitim »

Sakarya'dan Öğrenci Modada Üçüncülük Elde Etti

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencisi Tuğba Kızılcık, Bursa Fashion Week'te üçüncülük ödülü aldı.

SUBÜ Ferizli Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı öğrencisi Tuğba Kızılcık, 8’incisi düzenlenen Bursa Fashion Week organizasyonuna katılarak kendi tasarımıyla üçüncülük ödülüne layık görüldü. Yarışmaya Ferizli MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Pınar Çınar, Öğretim Görevlisi Nadiye Kınalı ve Öğretim Görevlisi Dr. Şebnem Noyat da katılarak Kızılcık’a destek verdiler.

Ferizli MYO'dan Destek

Kızılcık’ın başarısı hakkında konuşan Ferizli MYO Müdürü Dr. Pınar Çınar, "Yarışma çerçevesinde sergilenen tasarımlar arasında öğrencimizin üçüncülük elde etmesi bizleri mutlu etti. Bu tür başarılar hem öğrencilerimiz hem de bölümümüz için yeni projelere ve yarışmalara yönelik önemli bir motivasyon kaynağı oluşturuyor" şeklinde ifadelerde bulundu.

Yeni Projeler İçin Motivasyon

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Bursa Fashion Week, birçok tasarımcının eserlerini sergilediği önemli bir organizasyon olarak dikkat çekiyor. Kızılcık’ın elde ettiği üçüncülük, üniversitenin moda alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrencinin başarısı, moda tasarımı alanında daha fazla projeye ve yarışmaya katılma isteğini artıracak gibi görünüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.