Siyaset »

Brüksel'de Güler, Romanya ve Bulgaristan Savunma Bakanlarıyla Görüştü

NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel'de bulunan Bakan Güler, Romanya ve Bulgaristanlı mevkidaşlarıyla önemli görüşmeler gerçekleştirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında Romanya Savunma Bakanı Ionut Mosteanu ve Bulgaristan Savunma Bakanı Atanas Zapryanov ile bir araya geldi. Bu üçlü görüşmede, bölgesel ve küresel gelişmelerin yanı sıra müttefik ülkeler arasında işbirlikleri üzerinde duruldu.

Önemli Başlıklar Ele Alındı
Bakan Güler, toplantıda savunma alanındaki işbirliklerinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, NATO'nun kolektif güvenliğe katkı sağlayan önemli bir yapı olduğunu ifade etti. Bakanların görüşmesi, bölgedeki güvenlik ortamının değerlendirilmesi açısından oldukça kritik bir öneme sahip.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.