Asayiş »

Anadolu Otoyolu'nda Kamyonet Kazası: Uzun Araç Kuyrukları Oluştu

Sakarya'da Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir kamyonet yan yattı. Olay sonucunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Olay, Sakarya'nın Arifiye Gölbaşı Park mevkiinde gerçekleşti. N.Ö. (56) yönetimindeki 06 BK 3170 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yan yattı. İhbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Neyse ki, kazada herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Ancak, İstanbul istikametine giden yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Kamyonetin kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine dönerken, bölgedeki durum havadan görüntülendi.

Olay Yeri ve Müdahale
Kaza sonrası, bölgeye intikal eden jandarma ve sağlık ekipleri, kazanın boyutunu değerlendirdi. Olay yerindeki önlemler alındı ve trafik akışı sağlandı. Kazanın meydana geldiği yer, yoğun trafikte sık sık kullanılan Anadolu Otoyolu üzerinde bulunuyor. Bu tür kazaların önlenmesi amacıyla sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği bir kez daha vurgulandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.