Tarsus »

Tarsus'un Tarihi Kültürü ve Turizmi Konulu Toplantı Düzenlendi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 'nda Tarsus’un sahip olduğu zengin kültürel ve tarihi mirasın turizmin gelişimini sağlamak amacıyla toplantı düzenlendi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 'nda Tarsus’un sahip olduğu zengin kültürel ve tarihi mirasın turizmin gelişimini sağlamak amacıyla toplantı düzenlendi.

Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Gazi Kaya başkanlığında biraraya gelinen koordinasyon toplantılarının üçüncüsü gerçekleşti.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay ile Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ın da katıldı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Sansı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, tüm ilgili paydaşların temsilcileriyle yürütülen çalışmaların mevcut durumu değerlendirilerek, önümüzdeki döneme ilişkin atılması gereken adımlar hususunda kapsamlı istişarelerde bulunuldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.