Güncel »

Develi'de 100 Milyon TL'lik Yeni Terminal İncelemesi

Kayseri'nin Develi ilçesinde, Başkan Büyükkılıç, 100 milyon TL'lik yatırım ile yapılan Yeni Terminal Binası'nı inceledi. Terminalin yıl sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor.

Büyükkılıç, Develi İlçe Terminali'nin 2026 yılına kadar faaliyete geçeceğini belirterek, ilçenin gelişim sürecine vurgu yaptı. Ayrıca, "Cenab-ı Allah kazasız belasız hizmet vermeyi nasip eylesin" diyerek, Develi'nin cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.

Yatırımın Detayları

Başkan Büyükkılıç, terminalin 100 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu kaydederek, "100 milyon liraya mal oldu. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi. İncelemede, Büyükkılıç'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yasin Harmancı, Fen İşleri Daire Başkanı Sedat Erdoğan ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Bu önemli yatırım, Develi'nin fonksiyonelliğini artırmayı hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.