Yaşam »

Erzurum'da Rojin Olayına 4 Milyon TL Ödül Verilecek

Erzurumlu iş adamı Ferit Kaya, Rojin Kabaiş’in katillerinin bulunması için ödülü 4 milyon TL’ye çıkardığını açıkladı.

Ferit Kaya, "Amacımız adaletin bir an önce tecelli etmesi ve kamuoyunun desteğini artırmak" dedi. Rojin Kabaiş’in katillerinin yakalanması için bilgiye sahip olanların güvenlik güçleriyle iletişime geçmeleri gerektiğini vurguladı.

Ödül Miktarında Artış
Rojin Kabaiş’in katillerinin bulunması amacıyla daha önce 2 milyon TL’lik ödül vaat eden Ferit Kaya, ödül miktarını 4 milyon TL’ye yükseltme kararını almasının sebeplerini de açıkladı. Kaya, bu artışın maddi bir kaygıdan kaynaklanmadığını, adaletin sağlanması için toplumsal bir duyarlılık oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Kaya, "Adaletin sağlanması için verdiğiniz desteğe şimdiden teşekkür ederiz" diyerek, herkesin vicdanının sesini dinlemesini ve bilgi paylaşımında bulunmasını istedi. Rojin Kabaiş’in katillerinin bulunması için kesin ve doğrulanabilir bilgiye sahip olan vatandaşların, gizlilik içinde güvenlik güçleriyle iletişime geçmelerini talep etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.