Yerel » Asayiş »

Kuşadası'nda Klimadan Yangın: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir evde klimadan çıkan yangında Hasan T. yaşamını yitirdi.

Olay, sabah saat 04.00 sıralarında Davutlar Mahallesi'ndeki bir sitede gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, klimadan kaynaklanan yangın, kısa sürede büyüyerek evin mutfak ve salon kısmını kullanılamaz hale getirdi.

Yangın sonrası bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın söndürüldü. Ancak, dumanların üst kata ulaşması sonucunda evde yalnız yaşayan Hasan Tabak'ın cansız bedeni bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Tabak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın Ardından

Talihsiz adamın cenazesi, Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, yangının nedenini belirlemek amacıyla incelemelere devam ediyor. Yangının, klimadan kaynaklandığı belirlenirken, vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.