Yerel »

Elazığ'da Ev Yangını: Bir Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bir ev, çıkan yangın sonucu tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olay, Yalıntaş köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan S.'ye ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanları gören mahalle sakinleri, durumu hemen itfaiyeye bildirdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Ancak, yangın sonucunda ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

İNCELEME BAŞLATILDI
Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak gerekli incelemelerin başlatıldığı bildirildi. Olayın detayları ve yangının nedenine dair araştırmalar sürüyor. Yangın, mahallede büyük bir paniğe yol açarken, vatandaşlar ekiplerin hızlı müdahalesinden dolayı rahat bir nefes aldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.