Spor »

Cumhuriyet Rallisi İçin Geri Sayım Başladı

Klasik otomobiller, İstanbul'un güzellikleri arasında yarışacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Klasik Otomobil Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Sivridağ, FIVA World Rally İstanbul Cumhuriyet Rallisi'nin bu yıl uluslararası statüde düzenleneceğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivridağ, etkinliğin kültürel harmoniyi destekleyeceğini ve İstanbul'un eşsiz turizm bölgelerinde gerçekleştirileceğini vurguladı.

Ralli Detayları ve Mottosu
TOSFED takviminde yer alan bu ralli, FIVA'nın desteğiyle gerçekleştirilecek. Yarışın mottosu ise "Endüstrinin Tekerlekleri, Zaman Yolcuları, Geçmiş Gelecekle Buluşuyor" gibi temalarla belirlendi. Ralli, İstanbul Park Formula 1 Pisti'nde de gerçekleşerek izleyicilere unutulmaz anlar sunacak.

Klasik Otomobiller İstanbul'da Yarışacak
Geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören ralliye bu yıl yaklaşık 120 klasik otomobil kayıt yaptırdı. 25 ila 50 yaş aralığındaki araçlar, İstanbul'un merkezinden geçerek Ömerli-Şile arasındaki parkurlarda kozlarını paylaşacak. Yarışın sonunda, İstanbul Park'ta rekabet edecek olan otomobiller, katılımcılara ve izleyicilere renkli görüntüler sunacak.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.