Yerel »

Nilüfer'de 421'inci Park Melisa Açıldı

Melisa Parkı'nın açılışına katılan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, parkın bölgeye önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Parkın Detayları ve Açılış Töreni

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, yapımı tamamlanan Melisa Parkı, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Törene CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Saldız ve Balkan Mahallesi Muhtarı Samet Sönmez katıldı. Etkinlik, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başladı.

Balkan Mahallesi Muhtarı Samet Sönmez, parkın yapımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Başkan Özdemir'in Açıklamaları

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, parkın açılışında yaptığı konuşmada, "Melisa Parkı’nın açılışına hepiniz hoş geldiniz. Bu, Nilüfer’deki 421’inci park. Parkların halkın buluşma noktası haline gelmesi için çaba sarf ediyoruz. Yaz akşamlarında herkesin buraya gelmesini hedefliyoruz. Çocuklar burada oynasın, aileler bir araya gelsin. Bu parkın bölgeye canlılık katacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, parkın tasarımında yeşil alanların ön planda tutulduğunu belirten Özdemir, "Burası yaklaşık 8 dönümlük bir alan; yarısı yeşil alan olarak tasarlandı. Spor yapma, oyun oynama ve yürüyüş alanları mevcut" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nden Destek

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Saldız, Balkan Mahallesi'nde geçmişte görev yaptığını belirterek, "Bu bölgeye böyle bir park kazandıran Büyükşehir ve Nilüfer Belediyesine teşekkür ediyorum. Ayrıca hemen bu parkın güney kısmında 34 dönümden fazla bir alanda yeni bir bölge parkı inşa ediyoruz" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ise, "Yeşil yaşam alanları Bursa için çok önemli. Melisa Parkı, 8 dönüm alanı ile spor tesisleriyle donatılmış harika bir mekan" diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Törenin sonunda kurdele kesimiyle park açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası, Günaydın ve Özdemir, ailelerle bir araya gelerek sohbet etti ve çocuklarla vakit geçirdi. Melisa Parkı, oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları ile mahalle sakinlerinden tam not aldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.