Siyaset »

Fatih Erbakan: "Adil Bir Dünya İçin Türkiye Öncü Olacak"

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri'de yaptığı konuşmada Türkiye’nin öncülüğünde adil bir dünya kuracaklarını belirtti. Erbakan, 16 Kasım'da gerçekleştirilecek YRP 3. Olağan Büyük Kongresi'nin tarihe geçecek mükemmellikte olacağını ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yeniden Şahlanacaklarını Vurguladı Erbakan, "Bugün Kayseri’de milli görüş bir yanardağ olmuş patlıyor. Aziz milletimizle birlikte ikinci 40 yılda yeniden şahlanacağız" dedi. Ayrıca, Gazze ve Filistin'deki insanlık dramına dikkat çekerek, "Soykırımla ve açlıkla mücadele eden kardeşlerimizin kurtarılmasının sorumluluğu omuzlarımızdadır" ifadesini kullandı. Sorumluluk ve Hedefler Erbakan, "Açlık sınırının yarısı kadar bir maaşla hayatta kalmaya çalışan milyonlarca insanın kurtarılması bizim sorumluluğumuzdadır" dedi. "İnşallah önümüzdeki dönemde bu sorumluluğun bilincinde olarak çok daha fazla çalışacağız" diyerek, 1 milyon üye hedefine ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı. Adil Bir Dünya İçin Mücadele Yeniden büyük Türkiye’yi kuracaklarını belirten Erbakan, "Bu aziz milletin teveccühüyle, milli görüşün bereketiyle yeniden şahlanacağız. Yeniden iş başına geleceğiz" şeklinde konuştu. Ayrıca, partisine katılan bir ilçe belediyesi meclis üyesine rozet takarak yeni üyelerini kutladı.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.