Siyaset »

Ankara'da Sokak Röportajlarına RTÜK'den Uyarı Geldi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, sokak röportajları adı altında yayımlanan bazı içeriklerin, "her şey kötüye gidiyor" algısını kasıtlı olarak oluşturduğunu belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kamuoyunu Yanlış Yönlendiren Yayınlar

Şahin, Üst Kurul İzleme ve Değerlendirme Uzmanları tarafından yapılan analizlere dayanarak, bu tür yayınların artış gösterdiğini ifade etti. Bu yayınların, belirli kesimlerin duygularını istismar ederek halkın umut duygusunu zedelediğini vurguladı. Ayrıca, medya etiğine ve kamu yararına aykırı olan bu içeriklerin, toplumda umutsuzluk ve ayrışmaya yol açmasına asla izin vermeyeceklerini belirtti. Şahin, "Kamuoyunu kasıtlı biçimde yönlendiren içeriklere müsamaha göstermeyeceğiz" diyerek, yasal yetkilerin sonuna kadar kullanılacağını hatırlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.