Asayiş »

Aydın'da 16 Yaşındaki Genç Kayıp: Ailesi Endişeli

Aydın'ın Efeler ilçesinde 16 yaşındaki Muhammet Emir Oğuz, "Bir daha gelmeyeceğim" diyerek evden ayrıldı. Ailesi, yaklaşık 24 saat boyunca kendisinden haber alamadı ve kayıp başvurusunda bulundu.

Olay, 17 Ekim Cuma günü saat 16.30 sıralarında Osman Yozgatlı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Muhammet Emir Oğuz, ailesi ile birlikte yaşadığı evden, henüz bilinmeyen bir nedenle ayrıldı. Genç, evden çıkmadan önce "Eve bir daha gelmeyeceğim" dediği ve cep telefonunu ile kimliğini bıraktığı öğrenildi. Ailesi, dünden bu yana ondan haber alamadığı için endişe içinde karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Gençten Haber Alamayan Ailesi Endişeli
Muhammet Emir Oğuz'un üzerinde mavi tişört, mavi kot pantolon ve siyah ayakkabı bulunduğu belirtildi. Ailesi, oğullarını görenlerin en yakın polis birimine bildirmelerini istedi. Kayıp gencin bulunması için polis ekipleri, geniş çaplı bir çalışma başlattı. Oğullarının hayatından endişe eden aile, halktan yardım bekliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.