Amed Sportif Faaliyetler’in Yeni Başkanı Takımı Ziyaret Etti
Amed Sportif Faaliyetler’in yeni başkanı Nahit Eren, İstanbul'daki antrenmanı ziyaret ederek takımın morale ihtiyacı olduğunu belirtti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Amed Sportif Faaliyetler’in olağanüstü genel kurulda seçilen yeni başkanı Nahit Eren, İstanbul’da gerçekleştirilen antrenmanı ziyaret etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Başkan Eren, Serikspor maçı hazırlıklarını sürdüren takıma başarı dileklerinde bulundu ve teknik ekibimizden çalışmalar hakkında bilgi aldı.” bilgisi verildi.
Başkanın Mesajı
Eren, takımın moral bulması gerektiğini vurgulayarak, futbolcularla birebir iletişim kurmanın önemine değindi. Antrenman esnasında teknik heyet ile bir araya gelen Eren, futbolcuların motivasyonunu artırmak amacıyla desteklerini sürdüreceğini belirtti. Bu ziyaretin, takımın hazırlık sürecinde önemli bir adım olduğuna inandığını ifade etti.