Asayiş »

Kocaeli Otogarında Silahlı Saldırı: Uzman Çavuş Vuruldu

Kocaeli'de bir uzman çavuş, otogarda etrafa ateş açarken bacağından vuruldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, ateş açan şüpheliyi etkisiz hale getirdi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Otogarı'nda meydana gelen olayda, isimleri henüz öğrenilemeyen bir uzman çavuş, bilinmeyen bir sebeple beylik tabancasıyla rastgele ateş açmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uyarılarına rağmen, şüpheli toplamda 4 el ateş etti. Bunun üzerine polis, şüpheliyi bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Olay sonrası yaralı, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Olayın hemen ardından güvenlik güçleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı ve incelemelere başladı. Şu an için olayın nedeni ve uzman çavuşun ateş açma sebebiyle ilgili detaylı araştırmalar sürdürülüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.