Güncel »

Kocaeli'de Göz Kulak Ekibi Göreve Başladı

Büyükşehir Belediyesi, "Göz Kulak" ekibiyle şehirdeki ihtiyaçları karşılamak için sahaya iniyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, araç ve personel sayısının arttığını belirterek, "Bugün itibarıyla araç sayımız 288’e, personel sayımız ise 512’ye ulaştı." dedi. 239 ilave araç ve iş makinesiyle, 43 yeni aracın alım sürecinin devam ettiğini ifade etti.

Yeni Elektrikli Araçlarla Hizmet
Başkan Büyükakın, sahada görev yapan 10 acil tamir ve bakım aracının bulunduğunu ve bu araçların ihtiyaç duyulan noktalara hızla ulaştığını belirtti. Ayrıca, 2 asfalt robotu, 4 silindir ve 3 çalı kesme robotu alındığını vurguladı. Bu ekipmanlar, özellikle kırsal bölgelerdeki ihtiyaçlara daha hızlı yanıt vermek için kullanılacak.

Çevreci Çözümlerle Denetim
Büyükakın, yeni dönemde çevreci çözümlerle devriye atacak Göz Kulak ekibinin artık elektrikli araçlarla her noktada aktif olacağını söyledi. Daha önce vatandaşların şikayetleri üzerine sahaya inen ekip, şimdi ise sorunları önceden tespit eden bir yapıya geçiyor. 12 yeni elektrikli aracın hizmete girdiğini belirten Büyükakın, "Gördüğünüz gibi her gün yeni bir işle karşınızda oluyoruz." dedi.

Uzman Ekiplerle Sorunlar Hızla Çözülecek
Göz Kulak ekibi, alanında uzman personelden oluşuyor ve gerektiğinde yaya ya da araçla sahada olacak. Ekip, mahallelerdeki eksiklikleri tespit ederek, gözlemledikleri sorunları ilgili müdürlüklere iletecek ve sürecin takibini yapacak. Muhtarlarla iletişim halinde çalışacak olan ekip, artan talepler doğrultusunda şehir merkezlerindeki mahallelerde de görev yapacak. 10 yeni tip aracın bu ekipler için hizmete alındığı bildirildi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.