Osmanlı Mahallesi’nde Gençlik Merkezi Açılıyor
Kayseri'nin Osmanlı Mahallesi'nde gençlerin merakla beklediği Gençlik Merkezi ve Akıl Küpü Kütüphanesi, açılış için gün sayıyor.
Melikgazi Belediyesi, Osmanlı Mahallesi'nde tamamladığı Gençlik Merkezi ve Akıl Küpü Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirmek için hazırlıklarını sürdürüyor. İlçenin eğitim ve sosyal hayatına yönelik projelerle gençlerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu mekanların gençlerin sosyalleşebileceği ve birlikte gelişebileceği alanlar olarak tasarlandığını belirtti.
Gençlere Yönelik Önemli Bir Proje
Başkan Palancıoğlu, "Osmanlı Mahallesi’nin büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan bu projelerimiz arasında yer alıyor. Gençlerimizin yeni buluşma noktaları olan sosyal tesisler ve kütüphaneler, onların donanımlı bireyler olarak geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarına yardımcı olacak" ifadelerini kullandı.
Ayrıca, Akıl Küpü Kütüphanesi'nin kitap kafe niteliğinde bir ortam sunarak hem sosyal alan hem de ders çalışma imkanı sağladığını ifade eden Palancıoğlu, "Her yaş grubundan gençlerin ve çocukların güvenli bir ders çalışma ortamına ihtiyaç duyduğunu biliyoruz. Bu nedenle gençlik merkezimizdeki kütüphane, gençlerimizin kendi mahallerinde hizmet almasını sağlayacak" dedi.
Gençlerin Geleceği İçin Yatırımlar Devam Edecek
Melikgazi Belediyesi, gençlere yönelik projelerinin önemine vurgu yaparken, "Yakında hizmete sunacağımız bu tesisimize gençler sahip çıkacak. İlçemize ve Osmanlı Mahallesi'ne hayırlı ve uğurlu olsun. Eğitimden sosyal yaşama kadar birçok alanda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.