Güncel »

Konya'da Ekmeğe Zam Yok: Başkan Altay'dan Açıklama

Konya'da ekmek fiyatları 9 TL olarak kalacak. Başkan Altay, kaliteli ve uygun fiyatlı ekmek sunmanın öncelikleri arasında olduğunu belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin ekmek fiyatlarına zam yapılmayacağını duyurdu. Başkan Altay, modern tesislerde üretilen hijyenik ve kaliteli ekmeklerin, Konyalılar için uygun fiyatla sunulmasının önemli olduğunu vurguladı. "Fenni Fırın, sadece bir ekmek üretim tesisi değil, aynı zamanda hemşehrilerimizin bütçesini düşünen bir sosyal projedir," dedi. 9 liradan satışını yaptıkları ekmeği zam yapmadan sunmaya devam edeceklerini belirten Altay, "Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.



Ekonomik Fiyatlarla Diğer Ürünler

Başkan Altay, ayrıca simit fiyatlarının da oldukça uygun olduğunu kaydetti. Ürettikleri simitlerin, Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Büfem’ noktalarında 5 liradan satıldığını belirtti. Simit-çay ve simit-ayran menülerinin 10 liradan sunulacağını ifade eden Altay, "Bu sayede hem kaliteli ürünleri halkımızla buluşturuyor hem de ekonomik şartlarda kolaylık sağlıyoruz" dedi. Altay, tüm hemşehrilerine afiyet diledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.