Siyaset »

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt’te Anlaşma İmzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Emiri ile anlaşmalar imzaladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için gittiği Kuveyt’te önemli temaslar gerçekleştirdi. Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile bir araya gelen Erdoğan, iki ülke arasındaki iş birliğini güçlendiren anlaşmaların imza törenine katıldı.

Önemli İsimler Eşlik Etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu ziyaretinde eşi Emine Erdoğan ile birlikte Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat da eşlik ediyor. Erdoğan’ın Kuveyt’teki resmi temaslarının ardından Katar’a geçmesi bekleniyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.