Asayiş »

Bingöl'de FETÖ Zanlılarına Operasyon: 3 Tutuklama

Bingöl'de yapılan operasyonda, FETÖ/PYD terör örgütüne üye olmaktan kesinleşmiş 6 yıl hapis cezası bulunan 3 zanlı tutuklandı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanması amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon sonucunda, ‘FETÖ/PYD silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan 3 şahıs yakalandı.

Operasyon Detayları

Yapılan işlemler sonrasında, zanlılar adliyeye sevk edildi. Burada tutuklama talebiyle hakim karşısına çıkarılan şahıslar, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri, bu tür operasyonların devam edeceğini ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.