Asayiş »

Tekirdağ'da Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekirdağ'da, bağımlılıkla mücadele çalışmalarının etkinliğini artırmak amacıyla düzenlenen toplantı, Vali Recep Soytürk'ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Soytürk, toplantıda bağımlılıkla mücadelenin önemine değinerek, "İlimizde tüm bağımlılık türleriyle kararlılıkla mücadele edeceğiz," ifadesini kullandı. Bunun yanı sıra, toplantıda madde kullanımıyla ilgili mevcut ve gelecekteki projeler değerlendirildi.

Bağımlılıkla Mücadelede İş Birliği Önemli
Toplantıya Vali Soytürk ile birlikte Vali Yardımcısı Mustafa Çek, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Güngör ve Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı. Kurumlar arası iş birliği konuları da görüşüldü ve gelecekteki çalışmalara dair fikir alışverişi yapıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.