Asayiş »

Kayseri'de Otomatik Tüfekle Saldırı: 1 Ağır Yaralı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde iki kişi, husumetli oldukları şahsa otomatik tüfekle saldırdı. Olayda bir kişi kafasından ağır yaralandı.

Olay, Mimarsinan Mahallesi Susurluk Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.G. ve S.Ş., aralarında husumet bulunan E.K.'ya evinin önünde otomatik tüfekle ateş açarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, E.K.'ya olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak delil toplama çalışmalarını sürdürdü. Şüphelilerin yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.