Asayiş »

Kayseri'de Deterjan Fabrikasında Kimyasal Sızıntı Alarmı

Kayseri'de bir deterjan fabrikasında kimyasal sızıntı ihbarı üzerine sağlık ve güvenlik ekipleri olay yerine intikal etti. Fabrikada durum kontrol altına alındı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan HES Deterjan Fabrikası'nda, işe yeni başlayan bir işçi, kimyasal maddeler nedeniyle zehirlenme ihbarında bulundu. İhbar sonrası çok sayıda polis, sağlık, AFAD ve UMKE ekibi bölgeye sevk edildi.

İlk Müdahale ve Kontroller

Sağlık ekipleri, solunum güçlüğü çeken bir işçiye ayakta oksijen sağladı. AFAD ekipleri, fabrikada yaptığı incelemelerde herhangi bir tehlike ya da olumsuz bir durumla karşılaşmadı. Olay sonrası yapılan kontrollerin ardından, ekipler fabrikadan ayrıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.