Asayiş »

Tekirdağ’da İskeleden Düşen İşçi Ağır Yaralandı

Tekirdağ Ergene ilçesinde bir inşaat alanında iskeleden düşen 50 yaşındaki işçi ağır yaralandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Ergene'nin Ulaş Mahallesi'nde inşaat sahasında gerçekleşti. İnşaatta çalışan Ş.G., dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten yere düştü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Yapılan kontrollerde vücudunda kırıklar tespit edilen Ş.G.'nin tedavisi sürüyor.

İş Kazasıyla İlgili İnceleme Başlatıldı

Jandarma, iş kazasıyla ilgili olarak geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayla ilgili detayların ortaya çıkması bekleniyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.