Asayiş »

Bingöl'de 4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Bingöl'ün Genç ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan bir kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalar sonucunda, "Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçundan aranan şahıs, adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.