Spor »

Fenerbahçe Stuttgart Maçına Hazır: Antrenman Tamamlandı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Stuttgart ile oynayacağı maça hazırlıklarını tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Fenerbahçe, yarın saat 19.45’te sahasında Alman ekibi Stuttgart ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, bu önemli maç öncesinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı. Başlangıçta saha ortasında kısa bir toplantı yapıldı. Düz koşu ile başlayan idman, ısınma hareketleri ve koordinasyon çalışmaları ile devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Stuttgart maçı için taktik çalışmaları yapıldı.

İkili Antrenman Detayları
Jhon Duran, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Öte yandan, tedavisi devam eden kaleci Ederson idmana katılmadı. Fenerbahçe, Stuttgart karşısında galip gelmek için tüm hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.