Asayiş »

Sakarya'da Kaçak Avcılıkla Mücadele: 6 Kulübe İmha Edildi

Sakarya'nın Acarlar Longozu bölgesinde, avcıların yasadışı avlanma için kullandığı 6 avcı kulübesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edildi.

Ortak Denetim Gerçekleştirildi

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Kaynarca İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sakarya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, Acarlar Longozu'nda ortak bir denetim gerçekleştirdi. Denetim sırasında, avcıların yasadışı avlanma yapmak amacıyla kullandığı 6 adet 'güme' yapısı tespit edildi. Bu yapılar, ilgili ekiplerce yerinde imha edilerek, kaçak avcılıkla mücadelede önemli bir adım atıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.