Eğitim »

Erzincan'da Özel Çocuklara Moral Etkinliği Düzenlendi

Erzincan'da "Hep Birlikte Aileyiz" projesi kapsamında özel çocuklara destek sağlandı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle özel çocukların sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

Etkinliklerin İçeriği
Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinlikler, kahvaltı organizasyonu, boyama etkinlikleri ve sportif faaliyetlerden oluştu. Özel çocukların üniversite eğitimlerine yönelik temsili faaliyetler de başlatıldı. Bu tür organizasyonlar, çocukların eğitim süreçlerine destek olmanın yanı sıra, polislerin yanlarında olduğunu hissettirmek için de büyük önem taşıyor.

Projenin Amacı
"Hep Birlikte Aileyiz" projesi, özel çocukların sosyalleşmelerine katkı sunarak, onların eğitim süreçlerini desteklemek amacıyla hayata geçirildi. Bu tür etkinlikler, toplumda farkındalık yaratmayı ve özel çocukların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.