Asayiş »

Bursa'da Vinç Üstünde Arı Saldırısı: İşçi Panikledi

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir işçi, vinç üzerinde çalışırken arıların saldırısına uğradı. O anlar mesai arkadaşının cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Alaaddin Bey Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, vincin kulesinde çalışan bir işçi, ağaçlık alanda bulunan arıların aniden saldırısına uğradı. İşçi, etrafını saran vızıldayan arıları görünce paniğe kapılarak kaçmaya çalıştı. Arkadaşının cep telefonu kamerasıyla kaydedilen bu anlar, izleyenleri güldürdü. İşçinin "hava savunmasına" geçmesi ise dikkat çekti.

İşçinin Panik Anları
Olay anında, işçinin yaşadığı panik ve çaresizlik, mesai arkadaşının objektifine yansıdı. Arıların oluşturduğu kalabalık karşısında ne yapacağını bilemeyen işçi, panik içinde vinçten inmeye çalıştı. Arkadaşının kahkahalarının duyulması, bu komik anı daha da eğlenceli hale getirdi. Arıların saldırısının ardından işçinin durumu ise şans eseri ciddi bir yaralanma olmadan geçiştirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.