Asayiş »

Tekirdağ'da Yaşlı Vatandaş Makas Dehşetinden Kıl Payı Kurtuldu

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 19 yaşındaki sürücünün makas atarak gittiği otomobili, yaşlı bir vatandaşı son anda ezilmekten kurtardı.

Olay, Hükümet Caddesi'nde, trafiğin yoğun olduğu bir sırada meydana geldi. A.K. yönetimindeki otomobil aşırı hızla ilerlerken, yoldan geçen yaşlı bir kişi aniden gelen aracı fark edip geri adım attı.

Güvenlik Kamerası Anbean Kaydetti
Yaşlı vatandaşın kıl payı kurtuluşu, bir aracın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve bu durum üzerine Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri harekete geçti. Yapılan inceleme sonucunda sürücü A.K. tespit edildi.

Adli İşlem Başlatıldı
Sürücü hakkında "Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan adli işlem başlatılırken, "makas atmak" nedeniyle 9 bin 267 lira idari para cezası uygulandı. Olay, sürücülerin dikkatsizliği ve trafik güvenliği konusundaki önlemlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.