Asayiş »

Yeşilkent Alt Geçidinde Trafik Kazası: 1 Yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesinde, daha önce sık sık kazaların yaşandığı Yeşilkent alt geçidinde meydana gelen iki ayrı kaza sonucunda bir kişi hafif şekilde yaralandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Samsun’un Derecik Mahallesi'nde bulunan ve "ucube alt geçit" olarak adlandırılan Yeşilkent alt geçidinde, peş peşe yaşanan iki trafik kazası dikkat çekti. İlk kaza, Halil Durmuşoğlu’nun kullandığı 34 GUN 239 plakalı otomobilin, Azerbaycan uyruklu Suraia Mamedova’nın sürücülüğündeki 55 ABD 445 plakalı araca çarpmasıyla gerçekleşti. Bu kazada, araçlarda maddi hasar meydana geldi, ancak yaralanan olmadı.

İkinci Kaza ve Yaralı
İlk kaza sonrasında, aynı noktada ikinci bir kaza daha yaşandı. Halil Kutbay (52) yönetimindeki 55 AOZ 354 plakalı motosiklet devrildi. Kutbay, bu kazada iki eli ve dirseğinden yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, yaralıya müdahale etti, ancak Kutbay hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Fakat daha sonra kendi imkanlarıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek tedavi altına alındı. Polis, her iki kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.