Asayiş »

Afyonkarahisar'da Bariyerlere Çarpan Otomobilde 2 Yaralı

Bayat ilçesi çıkışında meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobiliyle orta refüje girip bariyerlere çarparak durabildi.

Kaza, N.A. yönetimindeki 06 ETY 896 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kazada sürücü N.A. ve yanında bulunan İ.B. yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla hastanelere kaldırdı.

Jandarma İnceleme Başlattı
Kazanın ardından jandarma ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme başlattı. Kazanın sebepleri ve detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.