Yaşam »

Sinop'ta Gazze İçin Hayır Çarşısı Düzenlendi

Sinop'ta düzenlenen hayır çarşısında toplanan bağışlar Gazze'deki mağdur ailelere gönderilecek.

Sinop İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sinop Şubesi iş birliğiyle Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, gönüllüler tarafından hazırlanan yiyecekler, kıyafetler ve temel ihtiyaç ürünleri satışa sunuldu.

Etkinlik Detayları
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çarşı, 24-26 Ekim tarihleri arasında devam edecek. Etkinlik süresince TDV gönüllüleri, Gazze’de yaşanan insani krize dikkat çekerek yardım çağrısında bulundu. Ayrıca, etkinlik boyunca yapılan alışverişler sayesinde elde edilecek gelirin tamamı Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Dayanışma Mesajları
Ziyaretçiler, sadece alışveriş yapmakla kalmayıp, aynı zamanda Gazze için dayanışma mesajları vererek etkinliğe katıldılar. Bu tür organizasyonların, toplumsal duyarlılığı artırdığı vurgulanarak, hayırseverliğin teşvik edilmesi gerektiği ifade edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.