Asayiş »

Tekirdağ'da Motosiklet Kazası: Genç Yaralandı

Tekirdağ Çorlu'da meydana gelen motosiklet kazasında 22 yaşındaki Y.E.K. yaralandı. Genç, yoldaki çukura dalarak kontrolü kaybetti.

Kaza, Çorlu'nun Cemaliye Mahallesi'nde, Eski Çerkezköy Caddesi üzerindeki trafonun bulunduğu alanda gerçekleşti. Y.E.K., Silahtarağa Mahallesi yönüne doğru seyir halindeyken, daha önce kazıldığı ve açık kaldığı iddia edilen yol ortasındaki çukura girdi. Bu nedenle motosiklet kontrolünü kaybederek park halindeki bir otomobile çarptı.

Yaralı Genç Hastaneye Kaldırıldı
Olayın ardından, çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi. İlk müdahalenin ardından yaralı genç, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayrıca, trafik ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Y.E.K.'nin sürücü belgesinin olmadığı belirlendi. Kazanın meydana geliş sebebiyle ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.