Siyaset »

Gaziantep’te Hulusi Akar'dan Terörsüz Türkiye Vurgusu

Milletvekili Hulusi Akar, Gaziantep’te yaptığı açıklamada, ülkenin bekası ve milletin refahı için gereken tedbirlerin alınması gerektiğini belirtti.

Akar, bir devletin savunması için gerekli olan unsurları sıralarken, milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. "Biz 86 milyon kişi kendi yağımızda kavrulacağız" diyen Akar, Gazze’de yaşanan soykırımı örnek göstererek, geleceğe karşı hazırlıklı olmamız gerektiğini ifade etti. "İnsanları katlettiler, fakat biz kendimize bakmalıyız. Kimseye güvenmemeliyiz" dedi.



Terörsüz Türkiye İçin Birlik Olmalıyız

Akar, Türkiye'nin geleceği için atılması gereken adımları sıralarken, "Terörü de teröristi de hep birlikte inşallah terörsüz Türkiye'yi inşa edeceğiz" şeklinde konuştu. Ayrıca, meclisteki komisyonların çalışmalarının önemine değinerek, dış ve iç tehditlere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. "Araya fitne sokmaya çalışanlar var, ama biz inancımızla ve kararlılığımızla bu süreci sürdüreceğiz" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.