Asayiş »

Bursa'da Lodos Tabelayı Uçurdu: İki Kişi Son Anda Kurtuldu

Bursa'da etkili olan lodos, bir kafede oturan iki kişinin tabelanın altında kalmaktan son anda kurtulmasına neden oldu.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Ulu Mahalle’de meydana gelen olayda, şiddetli rüzgarın hızı saatte 30 kilometreye kadar ulaştı. Bu durum, kafede çay içen iki kişinin, lodosun etkisiyle yerinden kopan tabelanın altında kalmaktan saniyelerle kurtulmalarına yol açtı. O anlar, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Panika Neden Olan Olay
Olay sonrası herhangi bir yaralanma yaşanmazken, iş yeri çalışanları ve çevredeki vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Tabelanın düşmesiyle birlikte, iş yerinin çalışanları ve müşteri olarak orada bulunanlar hemen duruma müdahale etti. Tabela kısa sürede kaldırıldı. Bu olayın ardından, yetkililer lodosun etkili olduğu bölgelerde vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.