Güncel »

Aydın Köyü'nde Gazze İçin Anlamlı Etkinlik Düzenlendi

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki Aydın Köyü İlkokulu’nda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteklediği ÇEDES projesi kapsamında Gazze için hayır çarşısı gerçekleştirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Etkinlikte, öğrenci velileri tarafından hazırlanan geleneksel lezzetler büyük ilgi gördü. Nohutlu pilav, bulgur pilavı, Kemalpaşa tatlısı ve köy yoğurdu gibi yiyecekler köy halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Yardımlar Gazze'ye Ulaşacak
Etkinliğe yaşlısından gencine herkes katıldı ve destek olmak için adeta seferber oldu. Program sonunda elde edilen gelirin, Filistin’in Gazze bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yardım hesabına aktarılacağı belirtildi. Bu anlamlı etkinlik, köy halkının dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.