Asayiş »

Samsun'da Kaçak Midye Operasyonu: 2 Ton Ele Geçirildi

Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda 2 ton kaçak midye ele geçirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, su ürünleri kaçakçılığını önlemek amacıyla yaptıkları denetimlerde bir kamyoneti durdurdu. Yapılan kontroller sonucunda araçta 2 ton midye bulundu.

Midyeler Doğaya Bırakıldı
Ele geçirilen midyelerin canlılıklarını korudukları tespit edildi. Bu nedenle midyeler, doğal yaşam alanları olan denize geri bırakıldı. Olayla ilgili olarak, Su Ürünleri Kanunu kapsamında 37 bin 770 TL idari para cezası uygulandı. Bu tür operasyonların, su ürünleri kaçakçılığına karşı etkin bir mücadele sağladığı ifade ediliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.