Spor »

Bingöl'de 750 Öğrenciye Forma Desteği Sağlandı

Bingöl'de düzenlenen kampanya ile 750 öğrenciye forma ve spor malzemesi dağıtıldı.

Bingöl'de "Çocuklarımız Formasız Kalmasın" kampanyası kapsamında, 12 Bingölspor ve Binyad Derneği iş birliğiyle, maddi durumu yetersiz olan 750 öğrenciye lisanslı forma ve çeşitli spor malzemeleri hediye edildi. Ayrıca, 90 öğretmene de forma verildi. Bu etkinlik, çocukların spor yapma alışkanlığını kazanması ve takım ruhunun güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.

Öğrenciler Maçta Takımlarını Destekledi
Forma dağıtımının ardından öğrenciler, 12 Bingölspor'un Mazıdağı Fosfat Spor ile oynadığı maçı tribünden izleyerek takımlarına destek verdiler. Etkinlik, öğrencilerin coşkulu tezahüratlarıyla renkli anlara sahne oldu.
Kulüp yöneticileri, kampanyanın amacının çocukların spora olan ilgisini artırmak ve kentin dayanışma ruhunu pekiştirmek olduğunu vurguladı. Destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini de belirttiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.