Spor »

İstanbul'da Trendyol 1. Lig Maçı: Sarıyer ve Manisa FK Berabere Kaldı

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Sarıyer, evinde Manisa FK ile golsüz berabere kaldı.

Maçta önemli anlar yaşandı; 40. dakikada hakem, VAR incelemesi sonrası penaltı kararını iptal etti. 64. dakikada Cissokho'nun şutu yan direğe çarparken, 76. dakikada Anziani'nin şutu üst direkten döndü. 86. dakikada Diony, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın Detayları
Maçın hakemliğini Burak Olcar üstlenirken, yardımcı hakemler Mahmut Gülle ve Mehmet Dura görev yaptı. Sarıyer'in kadrosunda Alperen Uysal, Oğuzhan Berber, Metehan Mert gibi oyuncular yer alıyordu. Manisa FK ise Vedat Karakuş, Umut Erdem ve Diony ile mücadele etti. İlk yarıda yaşanan penaltı pozisyonu, maçın en çok tartışılan anlarından biri oldu. Hakem Burak Olcar, Babacar’ın eline çarpan top sonrası VAR ile pozisyonu inceledi ve penaltıyı iptal etti.

Önemli Pozisyonlar
Maçın ikinci yarısında Cissokho’nun şutu yan direğe çarparak dışarı çıkarken, Anziani'nin şutu da üst direkten döndü. 86. dakikada Diony'nin ceza sahasında yerde kalması, hakemin kararını etkiledi ve oyuncuya kırmızı kart gösterildi. Maç boyunca Sarıyer'den Traore, Dembele, Anziani ve Ömer Bayram sarı kartla cezalandırılırken, Manisa FK'dan Umut Erdem de kart gören isimler arasında yer aldı.

Sonuç
Maçın ardından her iki takım da aldıkları bu sonuçla puanlarını artırmak için mücadelelerine devam edecek. Sarıyer ve Manisa FK, ligdeki gelecek maçlarına odaklanarak, bu berabere kaldıkları maçın analizini yapacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.