Asayiş »

Efeler'de Otomobil Kanalda Ters Döndü: Yaralı Yok

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir otomobil kanala uçarak ters dönerken, sürücü ve eşi kazayı hafif atlatmayı başardı.

Kaza, Ata Mahallesi Ata Bulvarı üzerinde saat 13.30 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, S.M. yönetimindeki 09 EY 224 plakalı otomobil, sürücüsünün bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kanala uçtu ve ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Yardım Eli Uzandı
Olay yerine intikal eden sağlık ve polis ekipleri, otomobilin sürücüsü S.M. ile yolcu konumundaki eşi Z.M.'nin durumunu kontrol etti. Neyse ki, hem sürücü hem de yolcu, burunları dahi kanamadan kazadan kurtuldu. Kanalın boş olması, potansiyel bir facianın önüne geçti. Kısa süre içinde sağlık ekipleri, kazazede çiftin gerekli sağlık kontrollerini gerçekleştirdi.

Otomobil Çekiciyle Çıkarıldı
Kazadan sonra, ters dönen otomobil çekici yardımıyla kanaldan çıkartıldı ve otoparka götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.