Asayiş »

Kastamonu'da Trafik Kazasında Ölü Sayısı İkiye Yükseldi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir yaralı daha hayatını kaybetti.

Kaza, Taşköprü ilçesi Sinop-Kastamonu karayolu üzerindeki Çördük köyü mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Sinop yönünde seyir halindeki Enes Ş. yönetimindeki 34 NP 5778 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ömer A. idaresindeki 34 NF 8685 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Ölü ve Yaralılar
Kazanın ardından 34 NP 5778 plakalı otomobilde bulunan Yeter Şahin olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücüler ile birlikte araçlarda bulunan Fadime A, Ramazan Şahin ve Rüzgar Efe Ş. yaralandı. Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ramazan Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi ise hastanede devam etmektedir.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.