Asayiş »

Uyuşturucu operasyonlarında 73 şüpheliye işlem yapıldı

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi tutuklandı ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele çalışmaları 20-27 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bu süreçte ekipler, 63 olaya müdahale ederek 73 şüpheli hakkında işlem yaptı. 5 kişi tutuklanırken, 79 kişi serbest bırakıldı. Operasyonlarda 16,57 gram metamfetamin, 479 adet sentetik ecza hapı, 525,26 gram esrar, 7,75 gram kokain, 195,84 gram bonzai, 1 adet hassas terazi ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.